10 BOEKEN: SELECTIE VAN MILJOEN

10 BOEKEN: SELECTIE VAN MILJOEN

09.08.2019 0 By admin

De drukste mensen ter wereld zijn leiders. Om alles voor te bereiden op de dag staan ze op “noch bij daglicht, noch bij het aanbreken van de dag”. Lang voor zonsopgang, wanneer gewone burgers nog steeds in warme bedden koesteren, werken de machtigen van deze wereld al en vermenigvuldigen ze hun fortuin. Het is echter opmerkelijk dat succesvolle en beroemde lezers tijd vinden om boeken te lezen ondanks het meest intense werkschema. Ze erkennen dat veel van de boeken die ze lezen hen hebben geholpen de wereld van succes en voorspoed binnen te gaan. We weten allemaal dat literatuur een van de belangrijkste rollen speelt in het lot van elk individu. En wat voor soort literatuur we verkiezen hangt af van ons wereldbeeld en onze innerlijke spirituele wereld, en uiteindelijk van ons echte leven.

Welche Bücher werden zukünftigen Millionären zum Lesen empfohlen? Hier ist eine Liste der Top-Bücher, die der Gründer von Euroset, eines der erfolgreichsten russischen Handyunternehmen, studieren sollte, ein sehr bekannter Geschäftsmann, Evgeny Chichvarkin.

Richard Branson “Losing the Innocence” “Catches the Spirit! – zegt Chichvarkin – Beginners zullen een goede dosis adrenaline in het boek vinden.” Richard Branson – een van de rijkste en meest succesvolle mensen in Engeland – schreef zijn autobiografie Losing Innocence Fascinerende manier, afgewisseld met humor en zelf-ironie, met de grootste openheid, alles is hier: mislukkingen, overwinningen, teleurstellingen en successen die bestonden in het stormachtige leven van de auteur. Transon geeft niet om de moeilijkheden, hij is gewend te riskeren dat hij is Een avonturier. Een rode draad doorheen het product van het begrip dat de meest waardevolle prestatie in iemands leven eenvoudig menselijk geluk is. Het boek wordt in één adem gelezen, neemt je weg van je stoel en vult je met vertrouwen en vertrouwen in uw beoogde bedrijf.

Michaels, H. Handfield-Jones, E. Exelrod “War for talent” “Een goed boek dat leert hoe mensen te waarderen”, vat Chichvarkin samen. De auteurs beweren dat het succes van het bedrijf recht evenredig is met de houding van de managers ten opzichte van hun werknemers. Bedrijven winnen, ze doen er alles aan om de meest getalenteerde mensen aan te trekken en te behouden.

Francis Fukuyama “A Strong State” Een bekende moderne filosoof Francis Fukuyama onthult het concept van een “sterke staat” door de principes van het opbouwen van een staat te analyseren.

John Kotler “Guiding Matsushita” J. Kotler beschrijft het leven van Konosuke Matsushita, een emblematische figuur in de geschiedenis van de moderne economie, die zich heeft ontwikkeld van een arme en ongeschoolde provinciaal naar de grootste business manager en innovatiemanager.

Tom Peters “Stel je voor!” “De juiste vertaling,” zegt E. Chichvarkin, “vind jezelf opnieuw uit.” Tom Peters staat bekend als managementgoeroe. Het is beroemd om zijn buitengewone, zelfs destructieve zakelijke benaderingen. Zijn onbekende uitspraken leiden tot actie en het bevrijden van stereotypen.

Sam Walton “How I Made Wal-Mart” “Dit boek is plotseling verzwolgen en overtuigt iedereen en iedereen van de juistheid van de reis.” Sam Walton – de koning en god van de 20e-eeuwse detailhandel, twijfelt nooit aan zijn kracht en schrijft over zijn geïnspireerde maar harde werk, over zijn moed en optimisme die hem hebben geholpen een haai van de wereldeconomie te worden.

K. Kobjell “Motivatie in de stijl van ACHN. Vreugde is besmettelijk! “De auteur legt uit hoe u met plezier kunt werken, welke relaties binnen het bedrijf moeten bestaan, hoe u bedrijfsplanning op een harmonieuze manier kunt combineren met de vrije besluitvorming van elke gemotiveerde medewerker.

Jesper-klant “Uniciteit nu … of nooit” Dit boek is een soort bedrijfsreligie. Ze praat over hoe klantenloyaliteit te winnen. De toekomst, schrijft de auteur, zit achter een uniek merkensysteem. Word uniek, push klant, nu of nooit.

Al Rice, Jack Trout “22 onveranderlijke marketingwetten” Al Rice en Jack Trout – in de zakenwereld bekend als marketingstrategieën – hebben de 22 belangrijkste en meest fundamentele wetten van marketing uiteengezet in hun creatie: leiderschap, uitbreiding van het spectrum en regels de verovering van de markt, de creatietrucs en de algoritme voor commercieel succes.

John Shoul „Erstklassiger Service als Wettbewerbsvorteil“ E. Chichvarkin: „Dieses Buch ist eine Verfassung für Menschen, die im Einzelhandel arbeiten oder im Service tätig sind. Empfohlen, den ganzen Tag zu lesen. ” John Shawla wird der Guru der Kultur und des Dienstes genannt. Er führt aus, dass die Höhe des verdienten Geldes direkt von dem Eindruck abhängt, den die Mitarbeiter des Unternehmens bei den Kunden hinterlassen, von der Geschwindigkeit und Qualität des Services sowie von der Einstellung zum Kunden. Das Buch enthält viele interessante Ideen, die das Wachstum des Unternehmens durch die Verbesserung der Servicequalität sicherstellen können.

Dit zijn de cultboeken voor moderne miljonairs. Natuurlijk, als je ze leest, zul je niet meteen succesvol en beroemd worden, maar je kunt de keuzes van succesvolle mensen begrijpen, hun acties. En dit begrip kan je helpen je eigen, individuele manier te vinden.

Wilt u leren hoe u uw persoonlijke financiën beheert? Wij kunnen u helpen door het volgende formulier in te vullen en te ontvangen:

  1. Abonneer u op ons financiële en educatieve nieuws.
  2. Ontvang 50% korting op een persoonlijk financieel webinar.

De kosten van het webinar zijn 30 Euro  voor een korting van http://powerminex.com. Als u geïnteresseerd bent, vul dan het volgende formulier in: